Галимуллина Зөлфия Марсил кызы, Галимуллина Зульфия Марсилевна


Каталог статей

Главная » Статьи » Ял бүлмәсе » Татар халык ашлары

кышка кыяр тозлау

кыярларны әйбәтләп юып, суын саркытырга куябыз.3 литрлы банкаларга төбенә башлы укроп, керән яфрагы, чия, карлыган яфраклары салабыз. шуның өстенә башларын кисеп тыгызлап кыяр тутырабыз. өстенә сарымсак, чия, карлыган яфраклары куябыз. кайнап торган суны кыярлар өстенә коябыз. 30 минуттан суын бушатып, шул суны маринад ясау өчен кулланабыз. 1 банкага 3 кашык писүк, 1 кашык тоз салып маринад әзерлибез. кыярлар өстенә түгәрәк борыч, канәфер салабыз. шуңа 1 чәй калагы лимон кислотасы салып маринадны коябыз. тимер капкач белән ябып, төреп суытабыз. ашларыгыз тәмле булсын!

Категория: Татар халык ашлары | Добавил: Зульфия (15.08.2015)
Просмотров: 1548 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Пятница, 17.05.2024, 11:15
Приветствую Вас Гость

Керү

Бүлек категорияләр

Мәзәкләр [1]
Җырлар [0]
Шигырьләр [4]
Сәламәт булыйм [0]
Татар халык ашлары [7]

Эзләү

Музыка

Сораштыру

Минем сайтым ничек?
Всего ответов: 235

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Файдалы сылтамалар