Главная » Статьи » Ял бүлмәсе » Татар халык ашлары |
2 л салкын суга 100гр чүпрә, 2 аш кашыгы писүк, 3 он чүмече арыш оны салып, 7-8 сәгатькә җылы урынга әчетергә куясы. әчеп беткәч, 1 уч тоз, 5 - 6 он чүмече белән беренче сорт он кушып басасы. кабартырга куясы. кабаргач, камырны формаларга салаып, тагы бер кат кабартырга куясы. 270 градус эсселектәге кайнар мичтә 50 минут пешерәсе. Ашыгыз тәмле булсын! | |
Просмотров: 609 | | |
Всего комментариев: 0 | |
Керү |
---|
Бүлек категорияләр | |||||
---|---|---|---|---|---|
|
Эзләү |
---|
Музыка |
---|
Сораштыру |
---|
Статистика |
---|
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
Файдалы сылтамалар |
---|